Selecteer een pagina

Historie

In 2014 is Rijsdijk Bestratingen Gouda vof opgericht door Patrick en Sandra Rijsdijk, het bedrijf bestond al langer en is in 2005 gestart onder de naam Gebroeders Rijsdijk & Verbeek vof en nog een aantal jaren onder de naam Gebr. Rijsdijk vof.

De heren Rijsdijk hebben ervoor gekozen elk hun eigen pad te kiezen waarna er een nieuwe vof is gestart . Sandra Rijsdijk die vanaf  2006 nauw betrokken was bij het bedrijf draagt de zorg voor de administratie en tevens verkoop en inkoop. Patrick Rijsdijk is samen met zijn vaste maatje verantwoordelijk voor alle uitvoeringen: Grondwerk, Bestrating en tuinbetimmering. De opdracht bezichtigingen doen Patrick en Sandra vaak samen.

In de loop van de tijd is er een vaste klantenkring ontstaan en/of nieuwe klanten die het werk van Patrick hebben bewonderd bij een buurman of kennis. Ook door diverse aannemers en zakelijke klanten worden wij regelmatig benaderd voor kleine en middelgrote opdrachten. In 2015 zijn er twee machines aangeschaft om ons werk te ondersteunen

  • Mini shovel
  • Motorkruiwagen