Selecteer een pagina

Waarom kiezen voor Rijsdijk Bestratingen Gouda vof

Ten eerste het ouderwetse vakwerk, Patrick verstaat zijn vak en werkt met precisie onder de hamer en snelheid met tassen, u bent daardoor verzekert van een zeer mooi eindresultaat. Wij bieden een stukje zekerheid met het hanteren van onze garantieperiode van 3 maanden op het straatwerk.
Ten tweede bieden wij u een kijkje in de kosten, alle handelingen worden door ons apart geprijsd , we bieden daarmee de mogelijkheid om posten in eigen beheer te doen waarmee u de eindprijs kan verlagen
Ten derde is offerteprijs, factuurprijs, wij schatten de opdracht zo nauwkeurig mogelijk in en verrekenen alleen minderwerk, alle werkzaamheden buiten de offerte om dient u per e-mail aan te vragen en wordt gezien als meerwerk en opgeteld bij de factuur. Tevens de mogelijkheid om te betalen met Ideal is door onze klanten heel positief ontvangen.
Wij zijn misschien niet “De goedkoopste” maar bieden Vakwerk voor een eerlijke prijs!

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via e-mail, u vindt ons email adres onderaan deze pagina. Wij lezen en beantwoorden onze mail van ma t/m vrijdag m.u.v. feestdagen.